Laat uw oprit schoonmaken

Opritten schoonmaken Antwerpen

De oprit is het visitekaartje van uw woning of bedrijf. Het is immers de eerste indruk die uw bezoeker krijgt. Een schone en nette oprit is dan ook zeer belangrijk. Schoonmaakbedrijf VG-CLEANING helpt u met plezier verder in regio Kalmthout, Edegem, Kontich, Aartselaar, Reet, Rumst, Duffel, Kapellen, Brasschaat, Schoten, Schilde, Merksem, Kalmthout, Wuustwezel, Brecht, Stabroek, Sint-Job, Berchem, Deurne, Hoboken, Antwerpen, Ekeren, Mortsel, Borsbeek, Hove, Boechout, Wommelgem, Wijnegem, Broechem. 

Totale en natuurlijke reiniging van uw oprit, terras of parking

Bij het reinigen van uw oprit gaan wij veel verder dan het schoonvegen en het verwijderen van zand, bladeren en dennennaalden. Wij zorgen voor een totale ontmossing, zodat er geen groene aanslag meer is. Het is die groene aanslag die bij regenweer uw oprit of terras overigens glad en gevaarlijk kan maken. Bij het verwijderen van mos en algen gebruiken wij uitsluitend natuurlijke en biologische producten.

Contact en offerte oprit reinigen

Laat uw opritten en terrassen reinigen door VG-CLEANING. Wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

VG CLEANING
Heidestatiestraat 20, bus 3
2920 Kalmthout

0473 84 83 87
[email protected]